Video İtalya 1-1 İngiltere Penaltısı ( 3-2) Shoot-out, Euro 2020 finali

⚽️ Video goal Italy 1-1 England Penalty ( 3-2 ) ✅ SONUÇLAR İtalya 1-1 İngiltere (Penaltı 3-2): Kader 11m’de. dot ✅ [Euro 2021 FINAL] İtalya – İngiltere: Sağlam savunma ve mükemmel hücum arasında amansız bir savaş. ✅ EURO 2020 Finali: İtalya 11 metrede İngiltere’yi kazandı, Azzurri laneti bozdu ✅ Pictures of the match Italy 1-1 England Penalty ( 3-2 ) Shoot-out

✅ Video hot bikini Miss Universe

👑 孙嘉欣泳装、比基尼| 第69届环球小姐预赛 | 中国小姐孙佳欣
👑 जियाक्सिन सन स्विमसूट, बिकिनी | 69वीं मिस यूनिवर्स प्रारंभिक प्रतियोगिता – मिस चाइना जियाक्सिन सुन
👑 Adline Castelino bikini – Adline Castelino Sets Hearts Racing In Blue Bikini At 69th Edition of Miss Universe!
👑 Amanda Obdam bikini – Miss Universe Thailand 2020 Amanda Obdam!
👑 Andrea Meza bikini – Miss Universe 2021 crowning moment – Mexico Miss Andrea Meza
👑 Viviana Vizzini bikini – Miss Universe 2021 Italy Viviana Vizzini
👑 Aisha Harumi Tochigi bikini – Miss Universe Japan Aisha Harumi Tochigi
👑 Miss Universe Bikini – Miss Universe 2018 (Swimsuit) by Audience

İngilizler henüz futbolu eve getiremiyor – Büyük bir turnuvanın kupası, 55 yıllık bekleyişin ardından İngiltere’ye çok yaklaştı. Ancak penaltı atışlarında psikolojik baskı o kadar büyüktü ki ev sahibi takımın genç golcüleri ihtiyaç anında soğukkanlılığını koruyamadı. İngiliz unvan susuzluğu 55 yıllık dönüm noktasından daha uzun sürmeli.

Maçtaki gollerin ve tehlikeli durumların videosu : Video İtalya 1 – 1 İngiltere (pen 3 – 2)

EURO 2020 final sonuçları, İtalya 1-1 (3-2 penaltı) İngiltere: Saka belirleyici penaltıyı kaçırdı, İtalya taç giydi

İngiltere’nin en genç oyuncusu Saka, belirleyici 11 metrelik seride kaleci Donnarumma’yı yenemedi ve İtalya’nın Wembley’de EURO 2020’yi kazanmasına yardımcı oldu.

İtalyanlar ve İngilizler yarım asırdan fazla bir süredir EURO şampiyonasını bekliyorlar. İtalya üç finalde yer aldı, ancak 1968’de sadece bir kez taç giydi. Bu arada, İngiltere Dünya Kupası şampiyonluğundan bu yana ilk kez büyük bir turnuvanın final maçına gitti. 1966.

İtalya 1-1 (3-2 penaltı) İngiltere: Penaltı atışlarının ardından boğucu zafer İtalya, UEFA EURO 2020’yi kazandı

Donnarumma, İtalya’nın penaltı atışlarında İngiltere’yi 3-2 yenmesine yardımcı olmak için 2 penaltıyı başarıyla kurtardı ve böylece UEFA EURO’yu ikinci kez kazandı.

İngiltere – İtalya ilk kadrosu:

İngiltere (4-2-3-1): Jordan Pickford, Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire, Luke Shaw, Kalvin Phillips, Declan Rice, Kieran Trippier, Mason Mount, Raheem Sterling, Harry Kane.

İtalya (4-3-3): Gianluigi Donnarumma, Di Lorenzo, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Emerson, Nicolo Barella, Jorginho, Marco Verratti, Federico Chiesa, Ciro Immobile, Lorenzo Insigne.

İtalya, UEFA EURO 2020’yi kazanmak için penaltı atışlarında İngiltere’ye karşı 3-2 kazandı.

İtalya 1-1 İngiltere Penaltı Maçı Sonuçları (3-2): İtalyan takımı İngiltere’nin aslan kalbini “parçaladı” ✅ 120 dakikalık resmi oyun ve duraklama süresinin ardından 1-1 berabere kalan İtalya, İngiltere’yi yenerek EURO 2020’yi kazandı.

İngiltere ile İtalya arasındaki EURO 2020 finali maçı sonucu İtalya 1-1 İngiltere Penaltısı (3-2) ✅ Açılış düdüğünün hemen ardından İngiltere, önleyici tedbir niyetiyle hücuma geçti ve kısa sürede sonucu aldı.

İkinci dakikada, Harry Kane’in açılış aşamasından sağa doğru, Trippier, onu İtalyan kalesinin uzak köşesinde, Luke Shaw’un Donnarumma’nın ağına vole atmasına neden olan bir pası vardı.

Bir golü olan İngiltere, İtalyanlar yukarı çıkıp farkı kapatmak için fırsatlar aramaya zorlanırken, defansif oynamak ve karşı saldırıya geçmek için geri çekildi.

İki tarafın hesapları maçı gerginleştirdi ancak çok fazla kayda değer durum yoktu.

İngiltere sağ kanatta topla tehlikeli olduğunu kanıtladı, ancak açılış golü senaryosu tekrarlanmadı.

Ön hattın diğer tarafında, İtalya topu daha fazla elinde tuttu ancak rakibin yaydığı çok katmanlı savunma karşısında çıkmaza girdi.

İlk yarıda İtalya’nın yarattığı en dikkat çekici durum 35. dakikada bir dripling ve direğe şutuydu. İlk yarı İngiltere’nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda İtalya hala hücumda aktif olan takımdı, ancak mavi gömlekli oyuncular ev sahibi takımın çok katmanlı savunması önünde hala birçok zorluk yaşıyordu ve Chiesa’nın dripling kabiliyetine çok güvenmek zorunda kaldılar.

62. dakikada, böyle bir durumda Chiesa ceza sahası içinde iyi bir sonuç aldı ancak Pickford başarılı bir şekilde blok yaptı.

Tam çıkmaza girdiği anda İtalyanlar aniden bir ekolayzer aldı. 67. dakikada sağ kanatta köşeden gelen Verratti kafa vuruşu Pickford’u kurtarış yapmaya zorladı ama Bonucci maçı başlangıç ​​çizgisine geri getirdi.

Dengelemenin ardından heyecanlanan makarna oyuncuları, beyaz takımın sahasında sürekli bir baskı yarattı. Maalesef Berardi ve takım arkadaşları baskıyı somutlaştıramadı.

Resmi kura çekiminin ardından 90. dakikada İngiltere ve İtalya kazananı belirlemek için uzatmalara girmek zorunda kaldı. 30 dakikalık uzatmalarda daha gol görmeden bir mücadele devam ederken, iki takım şampiyonu bulmak için penaltı atışları yapmak zorunda kaldı.

11 metrede, İtalya 3-2’lik bir skorla kazanmak için daha cesur olduğunu kanıtladı ve böylece hak ettiği EURO 2020 şampiyonasını kazandı.

İtalya – İngiltere sonucu: 1-1 (kalem 3-2)
Golcü: Bonucci 67′ – Luke Shaw 2′

Tayfa:

İngiltere (3-4-3): Jordan Pickford; Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire; Luke Shaw, Kalvin Phillips, Declan Rice, Kieran Trippier; Mason Dağı, Raheem Sterling, Harry Kane.

İtalya (4-3-3): Gianluigi Donnarumma; Di Lorenzo, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Emerson; Nicolo Barella, Jorginho, Marco Verratti; Federico Chiesa, Ciro Immobile, Lorenzo Insigne.

İtalyan ekibi son derece gergin bir penaltı atışlarının ardından İngiltere’yi yenerek Euro 2021 şampiyonu oldu. ✅ İtalya 1-1 İngiltere Penaltısı (3-2)

Efsanevi Wembley Stadyumu’ndaki şiddetli yağmurda İngiltere takımı, taraftarları henüz sıcakken rüya gibi bir başlangıç ​​yaptı.

Maç ikinci dakikaya girdiğinde topa ilk yoldan Luke Shaw topu açtı. Bir dizi oyuncuyu geçtikten sonra, Trippier hızlı bir bakış attı ve ardından topu sola doğru salladı. Önünde büyük bir boşlukla, tam zamanlı defans oyuncusu Man Utd, canlı topu bitirmeye karar verdi, top yakın köşeye gitti, direğe hafifçe dokundu ve filelere gitti.

Gol o kadar erken yenildi ki, İtalyan takımının ilk su topunu alması ilk yarının ilk yarısına kadar sürdü. Ancak, Üç Aslan’ın savunması, Azzurri’nin saldırılarını çok iyi kontrol ettiklerinde neden Euro 2021 finallerinde sadece bir gol yediklerini gösterdi.

İlk 45 dakikada takımın en önemli fırsatı Federico Chiesa’nın bireysel çabasıyla geldi. 23 yaşındaki forvet sağ kanattan topu aldı, iki rakip oyuncuyu alt etme çabasıyla hücuma geçti ve ardından Pickford’u hareketsiz bırakan bir vuruş yaptı. Neyse ki Üç Aslan için top az farkla golü kaçırdı.

İkinci yarıya girerken İngiltere savunmada geri adım attı ve oyunu İtalya’ya bıraktı, bu gerçekten teknik direktör Gareth Southgate’in akılsızca bir kararıydı. Artık savunma üzerinde çok fazla baskı altında olmayan Azzurri hücum etmekte özgür ve ne gelirse gelsin.

67. dakikada İtalya sağ kanattan korner kullandı. Emerson’ın son derece sinir bozucu pasından sonra, top Verratti’nin pozisyonunu buldu ve hemen bir kafa vuruşu yapıldı. Pickford kurtarmak için harika oynadı, ancak Bonucci arka taşa koştu ve Azzurri için değerli bir ekolayzır getirdi.

Beraberlik, her iki takımın da kalan dakikaları riske atmaya cesaret edememesiyle sonuçlandı ve maç bir beyin fırtınası atışıyla sonuçlanmak zorunda kaldı. Çok fazla baskıyla, Marcus Rashford, Sancho ve Saka arka arkaya başarısız oldular ve ev sahibi takımı ikincilikle perişan etti.

Euro 2021 şampiyonası, Roberto Mancini’nin öğretmenleri ve öğrencilerinin çabaları için çok değerli bir başarıdır. Azzurri, bu yılki turnuvaya son derece inandırıcı, adanmış ve güzel bir oyun deneyimi getirdi.

Final: İngiltere 1-1 İtalya (kalem: 2-3)

(Visited 20 times, 1 visits today)

Related Post

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *