Video Real Madrid vs Alaves (4-1) | Gol Real Madrid: Benzema (48 ‘, 62’), Nacho (56 ‘), Vinicius Jr. (90 + 2’) – Alaves: Joselu (65 ‘, penalti)

⚽ Video goal Real Madrid vs Alaves ( 4-1 ) ✅ Laporan match & sorotan video Real Madrid vs Alaves (4-1) | Gol Real Madrid: Benzema (48 ‘, 62’), Nacho (56 ‘), Vinicius Jr. (90 + 2’) – Alaves: Joselu (65 ‘, penalti) ⚽️ Berkat penegakan Karim Benzema, Real Madrid menang 4 – 1 ing lapangan Alaves ing babak pertama La Liga, sore 14 Agustus.
✅ Pictures of the match Real Madrid vs Alaves ( 4-1 )

 
✅ Video hot bikini Miss Universe

👑 Andrea Meza bikini – Miss Universe 2021 crowning moment – Mexico Miss Andrea Meza
👑 Adline Castelino 泳装、比基尼 | 第69届环球小姐预赛-印度小姐 Adline Castelino
👑 एडलाइन कैस्टेलिनो स्विमसूट, बिकिनी | 69वीं मिस यूनिवर्स प्रारंभिक प्रतियोगिता – मिस इंडिया एडलाइन कैस्टेलिनो
👑 孙嘉欣泳装、比基尼| 第69届环球小姐预赛 | 中国小姐孙佳欣
👑 जियाक्सिन सन स्विमसूट, बिकिनी | 69वीं मिस यूनिवर्स प्रारंभिक प्रतियोगिता – मिस चाइना जियाक्सिन सुन
👑 Adline Castelino bikini – Adline Castelino Sets Hearts Racing In Blue Bikini At 69th Edition of Miss Universe!

Kanggo pertama kaline, para penggemar Real Madrid ndeleng trio penyerang Eden Hazard, Gareth Bale lan Karim Benzema bebarengan ing serangan tim tuan rumah. Ing sangisore tengah Fede Valverde pulih saka cedera kanggo ngisi kekosongan Toni Kroos, dene wong anyar David Alaba miwiti ing sayap kiwa tinimbang kapten Marcelo sing cilaka.

Sanajan ngluncurake skuad paling kuat, Real Madrid nemoni akeh kangelan sajrone 45 menit pertama, nalika lintang-lintang main sporadis lan ora duwe kohesi. Hazard lan Bale minangka pemain sing relatif aktif, duwe sawetara sinergi karo Benzema, nanging tembakan pungkasan kasebut salah, utawa dicekal dening kiper sing nentang.

Kanthi Alaves, tim tuan rumah nampa main pertahanan lan serangan balik lan meh kaget karo sisihane. Ing menit kaping 39, Pere Pons nggawe ati penggemar Real Madrid kuciwa kanthi cepet banget kanggo ngirim bal liwat palang. Iki uga bal sing mbebayani pungkasan ing babak pisanan.

Yen 45 menit pertama ditindakake kanthi game ketat, babak kapindho minangka partai gawang, tamu Real Madrid dadi pemain sing luwih eksplosif. Bale minangka wong sing miwiti serangan kanggo Lucas Vazquez supaya pemain kasebut bisa pindhah menyang posisi Hazard. Bintang Belgia kanthi alus nutul tumit kanggo nggawe kesempatan kanggo Benzema sukses nyabet watu penghubung, nggawa gawang ing menit 48.

Kanthi tujuan kanggo mbusak buntu, Real Madrid main luwih elegan. Ing menit kaping 56, jenderal lawas Luka Modric lulus kanthi lancar supaya Nacho Fernandez gabung ing serangan kasebut lan nyetak gol nomer loro kanthi fase ngrengkuh supaya bal bisa dadi gawang kosong. Nenem menit mengko, Benzema ngrampungake gencatan senjata sawise rong tembakan berturut-turut kanggo ngalahake kiper Pacheco.

Upaya Alaves mbantu dheweke entuk gol kanggo nyepetake kesenjangan amarga gawang Joselu ing tandha 11m ing menit 65. Nanging, ing menit kapindho wektu mandeg, bakat enom Vinicius nutup dina luhur kompetisi Real Madrid karo Real Madrid. scoreboard nyetel skor 4-1. Gol Real Madrid 4 – 1 Alaves Benzema (48 ‘, 62’), Nacho (56 ‘), Vinicius Jr. (90 + 2’) & Joselu (65 ‘, penalti)

Ing 3 pertandingan liyane sing kedadeyan bengi, Cadiz vs Levante, Mallorca vs Real Betis lan Osasuna vs Espanyol kabeh diakhiri kanthi asil seri. Kanthi asil iki, Real Madrid sauntara munggah ing ndhuwur meja, padha karo Valencia, sing ngalahake Getafe nalika dina pembukaan nanging luwih apik babagan bedane gol.

Regu

Alaves: Pacheco, Laguardia, Lejeune, Ruben Duarte, Aguirregabiria, Edgar Mendez, Pina, Pere Pons, Manu Garcia, Joselu, Luis Rioja

Real Madrid: Courtois, Vazquez, Nacho, Alaba, Militao, Casemiro, Modric, Valverde, Bale, Hazard, Benzema

⚽️ Alaves 1 – 4 Real Madrid: Skor, gol lan sorotan

Kemajuan cocog

FT Alaves 1-4 Real Madrid. Tentara Pelatih Carlo Ancelotti miwiti musim kanthi kamenangan gampang.

90 ‘+ 2: ENTER !! Skor wis 4-1 kanggo Real Madrid. Vinicius pungkasane duwe gol sawise dijupuk saka gawang silang David Alaba.

90 ‘+ 1: NO ENTER !! Vinicius nembe dribble kuwat. Dheweke duwe kesempatan kanggo ngadhepi Pacheco, nanging gagal ngalahake penjaga Alaves.

81 ‘: BAHAYA !! Vinicius mung dribbled kendel ing sisih kiwa. Dheweke terus nyopir bal ing njero sadurunge bunder. Sanajan mangkono, Rodrygo ora bisa nyekel umpan iki.

79 ‘: BAHAYA !! Mamadou Loum nembak ing awang-awang. Kiper Courtois kudu njupuk rong denyut kanggo ngontrol kahanan kasebut.

75 ‘: Sawise menang Alaves kanthi rong gol, Real Madrid kanthi aktif nyuda tempo pertandingan. Kesempatan sing misuwur wiwit saiki uga wis kurang suwe.

65 ‘: MULAI !! Joselu gampang ngapusi Courtois. Biji dicekak dadi 1-3.

64 ‘: PENALTY FOR ALAVES !! Militao nembe wae bali kanthi ora preduli. Kiper Courtois banjur ngganggu Pedoman ing kothak.

61 ‘: MULAI !! Real Madrid wis ngetung gol liyane. Saiki, Valverde solo sing spektakuler sadurunge ngluncurake pass apik kanggo Benzema. Striker Prancis kasebut ora nyetak skor ing tembakan pertama, nanging ing kahanan sabanjure, dheweke isih nyelehake bal menyang jaring.

61 ‘: ORA MASUK !! Real Madrid nembe nggunakake kombinasi siji-loro sing apik. Hazard isih dadi wong sing narik tumit wektu iki lan Benzema langsung nyerang. Wektu iki, Pacheco main luwih apik karo kahanan ngirit saver.

60 ‘: Saka babak kapindho, Alaves main adil karo Real Madrid. Nanging, Nyata sing nggunakake kesempatan sing luwih apik kanggo ngowahi target.

56 ‘: MULAI !! Real Madrid tikel kaping pindho dadi rong gol.

Luka Modric nembe ngluncurake umpan silang sing apik lan Nacho uga mlayu kanthi cerdas kanggo entuk sentuhan sing alus, ora menehi kiper Fernando Pacheco kesempatan kanggo nyimpen.

48 ‘: MULAI !! Real Madrid mung mbukak skor sawise kombinasi sing apik.

Saka salib Bale, Vazquez nangani kanthi tliti lan njero mlebu. Hazard nyebrang, nubruk tumit Karim Benzema lan nyelehake striker Prancis kasebut ing posisi kosong kanggo ngetokake tembakan, nggawe Alaves.

46 ‘: Pertandhingan bali menyang babak kapindho.

Alaves 0-0 Real Madrid. Tim pelatih Carlo Ancelotti nembe main 45 menit kaping pisanan tanpa dominasi. Malah ing menit pungkasan babak pertama, dheweke uga nglilani mungsuh nyerang lan ngluncurake rong tahap mandheg.

42 ‘: BAHAYA !! Rioja nggawe solo sing kendel sadurunge njupuk foto sing kurang. Bal kasebut tanpa kekuwatan sing cukup lan ora nabrak target.

38 ‘: ORA MASUK !! Alaves nembe nyerang serangan sing luar biasa. Luis Rioja minangka sing paling pungkasan nutul bal nganggo tembakan jempol. Nanging, werni nglewati bar saiki.

32 ‘: BAHAYA !! Benzema nyoba nyoba nembak teknis nalika isih ana pemain pertahanan ing ngarepe. Bal banjur metu.

30 ‘: NYATA wis buntu !! Tentara Pelatih Ancelotti duwe game sing luwih apik, nanging dheweke ora gampang tekan area penalti Alaves. Ing rong pertiga babak pertama, dheweke nembak limang nembak, papat saka Bale, nanging mung siji sing target.

20 ‘: BAHAYA !! Saka jarak sing adoh, Bale ngetokake tembakan sing wani, nanging bal ora akurat.

17 ‘: BAHAYA !! Sawise tembok Luka Modric, Eden Hazard ngluncurake potongan teknis. Nanging, bal ora nabrak target.

6 ‘: BAHAYA !! Luis Rioja saka Alaves mung nyoba kiper Thibaut Courtois kanthi tembakan sikil kiwa, nanging ora bisa ngalahake penjaga Real Madrid kasebut.

1 ‘: Pertandhingan diwiwiti.

Benzema cemlorot kanthi semangat kanggo nyumbang kemenangan 4-1 kanggo Real Madrid ing lapangan Alaves ing pertandingan pembukaan musim La Liga anyar.

Real Madrid vs Alaves ( 4-1 ) video goal Real Madrid: Benzema (48′, 62′), Nacho (56′), Vinicius Jr. (90+2′) – Alaves: Joselu (65’, penalty) ✅ Benzema scored twice, Real won the opening match ✅ Being a guest on the field of Deportivo Alaves is the match that marks the return of coach Carlo Ancelotti in his 2nd term at the Spanish Royal team

(Visited 5 times, 1 visits today)

Related Post

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *